divendres, 5 de desembre del 2014

VALLROMANES CAMINA PER LA SALUT 2014

    


Com cada any a mitjans de desembre, centenars d’activitats es realitzen arreu de Catalunya per recaptar fons per la Marató de TV3.

Aquest any els diners recaptats s’utilitzaran per lluitar contra les malalties del cor.
Enguany el Club BTT Trinxacadenes organitza una caminada de 7,5 quilòmetres pels voltants de Vallromanes. L’itinerari en la seva totalitat transcorre per pistes i corriols.

L’activitat que començarà a les 9:30h des de la pista poliesportiva coberta esta adreçada a caminaires de totes les edats, doncs és apte per nens a partir de 4 o 5 anys. Tanmateix la caminada nomès té un desnivell positiu d’uns 150 metres i a mig recorregut hi haurà un avituallament amb fruits secs i aigua.

Les inscripcions es podran fer des d’una hora abans de l’inici de la caminada i el preu d’inscripció serà de 5 Euros. En aquest sentit, els primers inscrits tindreu d’obsequi un ecogot.
A la pista poliesportiva també hi haurà un punt de venda de samarretes Trinxes, aquests diners també aniran destinats a la Marató.

La caminada acabarà a la plaça de l’Esglèsia on hi haurà més activitats organitzades per la Comissió de la Marató de Vallromanes.


Si teniu algun dubte o pregunta sobre la caminada us podeu adreçar a info@trinxacadenes.com o toni@trinxacadenes.com

Properament parlarem de les fonts de La Garriga.